Sağlık Bakanlığı’ndan Sağlık Çalışanlarına Termal Kaplıcalarında Büyük İndirim Sağlık Bakanlığı’ndan Sağlık Çalışanlarına Termal Kaplıcalarında Büyük İndirim

Yalova’daki Belediyeler, bir yandan bulundukları bölgelerin yaşam koşullarını iyileştirmek adına çalışmalar gerçekleştirirken bir yandan da kültürel konulara da önem gösteriyorlar. Bu konudaki faaliyetleriyle Yalova’nın en önde gelen belediyelerinden biri olan Termal Belediyesi, Belediye Başkanı Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar’ın büyük katkılarıyla ilçedeki vatandaşlarla sıcak bir iletişim kuruyor. Bu kapsamda İlknur Acar ve Belediye’nin ilgili personelleri, ilçede ikamet eden bir aileye ziyaret gerçekleştirerek oğullarına vatan görevini gerçekleştirmeden önce moral verdi.

“Sevdiklerine sağ salim kavuşsun”

Belediye’nin resmi sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin gerçekleştirilen paylaşımda, “Belediye Başkanımızın eşi İlknur Acar, Halkla İlişkiler Personelimiz ile birlikte İlçemiz Üvezpınar Mahallesi sakinlerinden Gamze ve Halil Akçay'ın askere gidecek olan oğulları Erol' a ziyaretinde bulundular. Erol kardeşimize şimdiden hayırlı tezkereler diliyor, tez zamanda sağ salim sevdiklerine ve ailesine kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi