Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Spor Şube Müdürü Musa Aslan’da antrenmanları yakından takip edip geleceğin yıldız adaylarıyla sohbet ediyor.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan spor okullarında faaliyetler aralıksız devam ediyor. Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefleyen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda20 farklı branşta bin 745 çocuk ve gencin kayıt yaptırıp antrenmanlara katıldığı öğrenildi.
GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda güreş, atletizm, okçuluk, hokey, karate, judo, badminton, tekvando, boks, wushu, tenis, jimnastik, futsal, basketbol, voleybol, step aerobik, zumba, pilates, engelli atletizm, engelli dart, engelli bocce ve engelli jimnastik gibi 20 farklı spor branşında faaliyet gösteriliyor. Geleceğin şampiyonları ise bu antrenmanlardan ücretsiz olarak yararlanıp yaz dönemini spor yaparak geçiriyorlar.

Şampiyondan Başhekime Ziyaret Şampiyondan Başhekime Ziyaret

Yalova Genclik Spor Il Mudurlugu Murat Altuntas Musa Aslan Ziyaret (5)Yalova Genclik Spor Il Mudurlugu Murat Altuntas Musa Aslan Ziyaret (7)

Kaynak: Haber Merkezi