Altınova’da EDS Hız Limiti Güncellemesi İçin Adım Atıldı

Valilik, kaymakamlık ve belediyeye iletilen talepler, Altınova İlçe Trafik Komisyonu’nun gündemine alındı.

Subaşı’nda Düzenlenen Yalova Kivi Festivali Ayna Grubuyla Taçlandırıldı Subaşı’nda Düzenlenen Yalova Kivi Festivali Ayna Grubuyla Taçlandırıldı

Komisyon, hız limitleri konusunda 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu, Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Karayolları Bölge Müdürlüğünden alınan görüş doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar başkanlığında toplanan komisyon, Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, İlçe Jandarma Komutanı Fırat Zorlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan’dan oluştu. Yapılan toplantıda, hız limitlerinin düzenlenmesi kararı alındı ve bu kararın yürürlüğe girmesi için İl Trafik Komisyonu Başkanlığı’na iletildi.

Belediye Başkanı Fazlaca, ilçenin güvenliğini öncelik olarak belirleyen bu çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Altınova’da trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için bu adımı atıyoruz. Güvenli bir trafik akışı, herkesin hakkıdır” dedi.

Toplantıda siyasi parti temsilcilerinin yer almadığı özellikle vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi