10 Aralık Pazar günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanacak karşılaşma 14:00’da başlayacak. Çıkış arayan iki takımın mücadelesinde Edirne’den Uğurcan Şanlı düdük çalacak. Şanlı’nın yardımcılıklarını aynı bölgeden Emrah Topal ve Hayri Atahan Olgun üstlenecek. İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Kritik 90 dakika öncesinde hem Altınova’nın teknik patronu Abdurrahman Güneş hem de Yalovalı futbolseverlerin yakından tanıdığı isim olan Bursa ekibini çalıştıran Özcan Sert oyuncularını 3 puan için kenetledi.

Altınova Belediyespor bu sezon oynadığı 4 iç saha maçında da galibiyet yüzü göremedi. Son 3 maçtır mağlubiyet yüzü göremeyen Doğugücü Futbol Kulübü deplasmanda aldığı tek puanı Bigaspor karşısında kazandı.

Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu

Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, var güçleriyle mücadele edip taraftarlarına galibiyet armağan etmek istediklerini söyledi.

Çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Doğugücü Futbol Kulübü’nün Teknik patronu Özcan Sert, zorlu Yalova deplasmanından en iyi sonuçla dönme arzusu içinde olduklarını ifade etti.

yalova-altinova-belediyespor-amator-kume-futbol-dogugucu (2)

Editör: Arda Yavuz