Taşköprülü Milli karateci Ali Güney, başarılarına yenisini ekledi. Genç sporcu Macaristan’da düzenlenen Avrupa Üniversiteler Oyunlarında üçüncü oldu.  Debrecen ve Miskolc şehirlerinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda İstanbul Kent Üniversitesi adına tatamiye çıkan Ali Güney partnerleri Muratcan Deniz, Ömer Faruk Ateş, Samed Gök, Fuat Demirel ve Halit Muhammet Tamyüksel ile birlikte Erkek Takım Kumitede Avrupa Üçüncülüğünü kazandı. 
Yalova Avrupa Universiteler Oyun Macaristan Taskopru Karate Bronz Madalya (3)Avrupa Üniversiteler Oyunları kapsamında Türkiye karate de tam 11 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atmış oldu.
Elde edilen bu başarı sonrasında Türkiye Karate Federasyonu,” 16-18 Temmuz 2024 tarihlerinde Macaristan’ın Debrecen ve Miskolc şehirlerinin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler Oyunları'nda, karate branşında ülkemizi ve üniversitelerini başarıyla temsil eden sporcularımızı tebrik ediyoruz. Avrupa Üniversiteler Oyunları'nda karate branşında ülkemize kazandırdıkları madalyalar ve gösterdikleri üstün performansla gurur kaynağımız olan tüm sporcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulundu.
Yalova Avrupa Universiteler Oyun Macaristan Taskopru Karate Bronz Madalya (1)Ali Güney’in hem babası hem antrenörü olan Mehmet Güney ise,” Macaristan’ da
düzenlenen Üniversiteler Arası Avrupa Karate Oyunlarında ülkemizi ve üniversitesini
başarıyla temsil eden sporcumuz Ali Güney takım halinde 3.’lük derecesi elde etmiştir. Üstün gayretiyle bizi onurlandırmıştır. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği

Yalova Avrupa Universiteler Oyun Macaristan Taskopru Karate Bronz Madalya (2)

Kaynak: Haber Merkezi