Kumlaspor Yönetimi'nin Açıklaması

Bursa ekibinin yönetimi Ali Çukadar'ın transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, oyuncunun profesyonel olarak İnegölspor, Fenerbahçe, Yalovaspor ve Kastamonuspor takımlarında oynadığını ve Türkiye Genç Milli Takımımızda birçok kez forma giydiğini belirtti. Ayrıca, ABD'de düzenlenen turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini ve formunun zirvesinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Bal ve Süper Amatör liglerde sayısız gol krallığı yaşadığını vurguladı. Kumlaspor Yönetimi, Ali Çukadar'ın transferinde emeği geçen Ahmet Vakkas Yıldız'a teşekkür ederken ,”Ali Çukadar'a hoş geldin” dedi.

Ali Çukadar kimdir?

1992 doğumlu olan Ali Çukadar, kariyeri boyunca birçok başarılı takımda forma giydi. Armutlu Belediyespor, Yalovaspor, İnegölspor, Kastamonuspor ve Fenerbahçe takımlarında oynayan Çukadar, ayrıca U16 ve U17 Milli Takımlarımızda da görev aldı.

Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı

Yetenekli forvet, kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. Türkiye Genç Milli Takımımızda forma giydi ve ABD'de düzenlenen bir turnuvada ülkemizi başarıyla temsil etti. Ayrıca, Bal ve Süper Amatör liglerde sayısız gol krallığı yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi