AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz İstifa Etti AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz İstifa Etti

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde istediği sonuçları elde edemeyerek Türkiye genelinde 2. parti konumuna düşen AK Parti, ortaya çıkan durumdan ders çıkarmak için toplantılar gerçekleştiriyor ve çare arıyor. Bu toplantılar, AK Parti’nin Yalova İl Teşkilatında da gerçekleşiyor. Yapılan bu görüşmelere Altınova’daki İlçe Danışma Kurulu Toplantısı da eklendi. 
Yalova Ak Parti Il Baskanlik Altinova Ilce Danisma Kurul Toplanti (1)“Durmak yok, yola devam”
Toplantıya ilişkin AK Parti Yalova İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada, “AK Parti Altınova İlçe Teşkilatımızın İlçe Danışma Meclisi Toplantısını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan ilçe ve Mahalle teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Toplantımıza katılarak, coşku ve heyecanımıza ortak olan, İl Başkanımız Umut Güçlü, İl Yöneticilerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanımız Muaz Ceylan, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel, İlçe Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız ve AK Davaya gönül vermiş tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizden aldığımız güçle durmak yok, yola devam...” ifadeleri kullanıldı. 

Yalova Ak Parti Il Baskanlik Altinova Ilce Danisma Kurul Toplanti (5)Yalova Ak Parti Il Baskanlik Altinova Ilce Danisma Kurul Toplanti (6)Yalova Ak Parti Il Baskanlik Altinova Ilce Danisma Kurul Toplanti (2)Yalova Ak Parti Il Baskanlik Altinova Ilce Danisma Kurul Toplanti (3)

Kaynak: Haber Merkezi