Yeni sezonda Acarspor, Anadoluspor, Coşkunspor, Demirspor, Doğanspor, Doğuşspor, Kaytazdere Belediyespor, Soğucakspor, Samanlıspor, 1973 Tokmakspor, Termal Belediyespor, Yalova Üniversitesi ve Yenimahallespor mücadele edecek.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Süper Amatör Kümeden düşen Hersekspor’un yanı sıra geçen sezon 1. Amatör Kümede kalan Çalıca Gençlik ve Çavuşçiftliği Kültürspor ve 2. Amatör Kümeden yükselen Yalova Çotanaklarspor ile Kirazlı Köyüspor lige katılmayacak.

Yalova Amator Kulup Grup Kume Futbol Spor (2)1.Amatör Küme kura çekiminde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör’ün yanı sıra kulüp temsilcileri katıldı. Buna göre yeni sezonda A Grubunda 7, B Grubunda ise 6 takım mücadele edecek. 1. Amatör Kümede ilk santralar 5-6 Ekim 2024 tarihinde yapılacak. 1. Amatör Kümenin statüsü ise 6 Eylül 2024 tarihinde belli olacak ve Futbol İl Temsilciği kulüplere duyuru yapacak.

Yeni sezonda A Grubunda Demirspor, 1973 Tokmakspor, Soğucakspor, Anadoluspor, Coşkunspor, Doğuşspor ve Acarspor, B Grubunda Samanlıspor, Yenimahalle, Kaytazdere Belediyespor, Yalova Üniversitesi, Termal Belediyespor ve Doğanspor şampiyonluk mücadelesi verecek.

Yalova Amator Kulup Grup Kume Futbol Spor (3)Yalova Amator Kulup Grup Kume Futbol Spor (4)

Kaynak: Haber Merkezi