ASAYİŞ

Zehir Tacirine Ani Baskın!

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yalova İDO iskelesi dışında durdurduğu bir araçta çok sayıda uyuşturucu madde yakaladı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik sürdürülen istihbari çalışmalar neticesinde; S.Ö. isimli şahsın İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi Yalova Merkez ve Çiftlikköy ilçeleri bölgesinde satacağı bilgisine ulaştı.

Elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi üzerine, 5 Temmuz Cuma günü Yalova İDO iskelesi çıkışında şüphelinin içinde bulunduğu araç durduruldu, araç içerisinde bulunan S.B. adlı şahsın üst aramasında (1) gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, S,Ö. Adlı şüphelinin Çiftlikköy ilçesinde bulunan ikametinde yapılan arama sonucunda (113,6) gram metamfetamin ve (2,6) gram bonzai maddesi ile bol miktarda uyuşturucu satışında kullanılan kilitli poşet ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan S.B. ve S.Ö. adlı şüpheliler yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, zehir tacirleri ile mücadeleye 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı.