Yalova Belediyesi Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırlıyor Yalova Belediyesi Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırlıyor

Ziyarete, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Yıldız, Komite Başkanı Engin Aykul, Başkan Yardımcısı Mehmet Eşsiz, Komite Üyeleri Tülay Güven ve Ahmet Gökhan Şençevik ile Genel Sekreter Taner Eriş katıldı.
Komite üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında, komite üyeleri aylık sektörel istişare toplantısında perakende sektörüne yönelik görüşülen konuları da Başkan Gürel’e aktardılar. Sektörde yaşanan sorunlar, iyileştirilmesi gereken noktalar ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında Belediye Başkanı’ndan destek talep ettiler.
Başkan Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek komite üyelerine teşekkür etti. Ayrıca, Belediye olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Gürel, perakende sektörünün önemine değinerek, bu sektörde yaşanan sorunların çözümüne yönelik olarak belediyenin her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Aynı zamanda, kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunacak projeleri de aktardı.
 

Kaynak: Haber Merkezi