SPOR

Yeşil Yalova FK’da Özcan Sert Dönemi Başlıyor

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Yalova FK teknik direktörünü belirledi. Kongre sürecinde olan Yeşil Beyazlı ekibimiz transferde atağa kalktı. Geçen sezon Doğugücü Futbol Kulübü ve Bolvadin Belediyespor’daki başarısıyla dikkat çeken Özcan Sert Yalova ekibinin başına geçti.

Sportif Direktörlüğe Yalova futbolunun önemli isimlerinden Ferit Erişçi’yi getiren Yeşil Beyazlı ekipte Sefa Demir idari menajer ve başkan Yalçın Oruç’un danışmanı olarak kulüpte görev yapmaya devam edecek.

Denizli Belediyespor’da başlayan antrenörlük kariyerine başlayan Sert, Yalovagücü, Tokarev Beyşehir Belediye Spor Kulübü, Yalova Kadıköyspor, Bodrum FK, İnegölspor, Darıca Gençlerbirliği, Ahlatçı Çorum F.K. Teksut Bandırmaspor, Belediye Kütahyaspor, Bursa Yıldırımspor, Ümraniyespor gibi takımlarda görev yaptı.

Geçen sezon ise önce Doğugücü Futbol Kulübü ardından ise Bolvadin Belediyespor’daki yaptığı başarılı işlerle dikkat çekmiş ve birçok takımın transfer teklifi götürdüğü teknik adam haline gelmişti.

Hedefinin Yeşil Yalova FK’da şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden Sert, “ Bana bu görevi layık gören başta başkanımız Yalçın Oruç’a ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yakından tanıdığım Sefa Demir hocam ve Yalova futbolunun en yetenekli ve kariyerli isimlerinden sportif direktörümüz Ferit Erişçi’yle iyi işler yaparak bu sezon şampiyonluğu göğüslemek en büyük arzum olacak” diye konuştu.

“Golcü Yuvada Kaldı”

Özcan Sert ile anlaşarak bombayı patlatan Yeşil Yalova FK, golcü oyuncusu Hakan Öztürk’le anlaşma sağladı. Başkan Yalçın Oruç’un bizzat yürüttüğü görüşmeler kapsamında İstanbul’da yıldız isimle el sıkıştı.

Geçen sezon Yeşil Beyazlı formayla 19 gole imza atan Hakan Öztürk, Özcan Sert’in yönetiminde de gol krallığının en büyük adayı olacak. Yeşil Yalova FK Başkanı Yalçın Oruç anlaşmayı,” Saati olmaz bu işlerin yuvana tekrardan hoş geldin Hakan Öztürk” paylaşımıyla duyurdu.