Ligde haftanın açılış mücadelesinde 18 Ekim Cuma günü Çankaya Üniversitesi ile Yalova VİP karşı karşıya gelecek. ATA Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 14.00’de başlayacak. TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak müsabakada Yasin Alkan, Emre Efe Cihan ve Süleyman Doruk Kerkez düdük çalacak.

Ertan Attı Anadolu Şahlandı(0-1) Ertan Attı Anadolu Şahlandı(0-1)

Yeni sezona kabus gibi başlayan Turuncu Sarılı ekibimiz ilk 4 haftada aldığı mağlubiyetlerin ardından geçen hafta evinde Urla Belediyesi’ni 83-73 devirerek ilk galibiyetine ulaşmıştı. Süper Ligden düşen ve yerli oyuncularıyla mücadele eden başkent ekibi ise çıktığı 5 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

Son çalışmasını Kemal Karakut yönetiminde 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştiren VİP ardından Ankara’ya hareket ederek maç saatini beklemeye başladı. Çankaya karşısında en büyük kozumuz ise geldiği andan itibaren fark yaratan Senegalli Milli forvet Yacine Diop ile Sibel Seval Balcıoğlu olacak. Bu isimlere tecrübeleriyle Rabia Gülşah Çelebi ve Nazlı Güler’de eşlik etmesi bekleniyor.

Yalova Basketbol Tkbl Vip Cankaya Konuk (1)Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 6. Haftasında ayrıca ÇBK Mersin Gelişim-Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Bursa Uludağ Basket-Seçil Kauçuk Mersin Basketball, Urla Belediyesi-Gallardo,

01 Adana Basketbol-J&M Çanakkale Belediyespor, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor-Kırklareli Belediyesi KFB, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor-Fenerbahçe Gelişim ve Emlak Konut Gelişim-Edirne DSİ karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi