Gelecek hafta 2024-2025 sezonunu Yeşil Yalova FK ile Yalova derbisiyle açacak olan Yeşil Kırmızılılar, Bursa’dan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Temsilcimizin iki kez öne geçtiği mücadelede gollerine ise yıldız adayımız Baran Akbaş ve Barış Sinan Üstün imza attı. Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta ter dökecek olan Bursa Yıldırımspor’un golleri Hüseyin Kuzu ve Hasan Can’dan geldi.

Bu karşılaşmanın ardından Aytaç Yaka oyuncularına iki günlük izin verirken, Pazar günü oynanacak derbi hazırlıklarına Salı günü başlayacak. Yalovaspor hazırlık döneminde oynadığı maçlarda Süper Amatör Küme takımlarından Çiftlikköy Belediyespor’u 11-1 mağlup etti. Bu maçın ardından İstanbul’da Bölgesel Amatör Lig 10. Grup takımlarından Sultanbeyli Belediyespor engelini 2-1’le aşmayı başardı.

Mehmet, Bal-Kes’in Yolunu Tuttu Mehmet, Bal-Kes’in Yolunu Tuttu

Yalova Yalovaspor Yildirim Hazirlik (1)Trendyol Süper Lig ekibi Başakşehirspor’un U21 takımını Yalova Atatürk Stadyumunda ağırlayan Yalovaspor rakibini 2-0 devirdi. Bursa’da Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından İznikspor’a konuk olan Yeşil Kırmızılılar sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Bu karşılaşmada golümüzü genç yıldızımız Mert Akoğlu kaydetti.

Yine Yalova Atatürk Stadyumunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun şampiyonluk adayı Fethiye İdmanyurdu’yla 1-1 berabere kalırken temsilcimizin golünü Mertcan Dursun kaydetti. Süper Amatör Küme takımlarından Tavşanlı Belediyespor’a 4-2 boyun eğen Yalovaspor, son hazırlık maçını Bursa Yıldırımspor’la yaptı. Bu maçta gollerimize Baran Akbaş ve Barış Sinan Üstün imza attı.

Kaynak: Haber Merkezi