Yalova Atatürk Stadyumunda Aytaç Yaka yönetimindeki ilk idman oldukça neşeli geçerken temsilcimizin yeni transferleri de görücüye çıkmış oldu. Başkan Ali Yavru’nun yanı sıra yöneticiler Ramazan Besli, Timuçin Doğan, Ruhi Kaya ve Sportif Direktör Teoman Parıltan’da yeni sezonun ilk çalışmasını takip etti.

Sezonun ilk antrenmanını takip eden ve açıklamalarda bulunan Yalovaspor Başkanı Ali Yavru,” Ey Yalova’m bu aslanlar ilk önce sizlere sonra bizlere emanet. İnşallah birlik olup Yalovaspor’umuzu layık olduğu yerlere taşıyacağız. Zaman birlik zamanı. Dostluk, arkadaşlık aile ortamı kurma zamanı. Tarihi destanlarla dolu Yalovaspor’umuzun layık olduğu yerlere getirmek için mücadelemizi hep birlikte yapacağımızdan şüphem dahi yok. 2024-2025 Bölgesel Amatör Ligi sezonu için takımımız sahaya inmiştir. Allah utandırmasın. İnşallah Yalova’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeşil Kırmızılı ekibimizin 9. Gruptaki rakipleri arasında Yeşil Yalova FK’yla birlikte Gebzespor, Gölcükspor, Karamürselspor, Darıca Gençlerbirliği, Çayırovaspor, Hendekspor, Sapanca Gençlik, Karasuspor, Ferizlispor 2011, Tekirdağspor, Kapaklıspor, Evrensekiz Evrenspor ve Keşanspor bulunurken, fikstürü ise Eylül’ün ilk haftasında belli olacak.

Clark, Takıma Katıldı Clark, Takıma Katıldı

Kaynak: Haber Merkezi