Altan Kültür Merkezi’nde ki geceye AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün yanı sıra Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP İl Başkanı Erdem Doğancı, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, YESO Başkanı Necati Erbul, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Yalovaspor Basketbol Kulübü Başkanı Orbay Tuna, Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, TÜFAD Yalova Şube Başkanı Bayram Koçgündüz gibi isimlerin yanı sıra spor, iş ve siyaset dünyasından ile Yalovaspor’da başkanlık ve yöneticilik üstlenenler katıldı.

Yalovaspor Yalova Spor (6)“Hedefimiz önce kümede kalmak ardından şampiyonluk”

Gece de söz alan Başkan Ali Yavru,” Başkanlık koltuğuna oturduğum andan sonra altyapımızda ki çocuklarımızı gördüm. Mücadeleleri ortaya koydukları futbol aşkı beni çok mutlu etti. Bende futbola Yalovaspor altyapısında başlamıştım. O günlere geri gittim. Bu yüzden Yalova’daki herkesin bu çocuklar için maddi desteğin yanı sıra manevi destek vermelidir. Bu kulüp çatısı altında ne kadar çok gencimizin A takımda oynaması demek şehrin o kadar kenetlenmesi demektir. Büyüklerimiz ziyaretimize geliyorlar. Çalışmalarımızı görüyorlar. Ben buradan bir kez daha davet ediyorum. Gelin tesislerimizi ziyaret edin. Mücadelemizi görün, çayımızı için. 12-19 yaş arasında yaklaşık 150’ye yakın sporcularımız var. 24 kişilik A takım kadromuz var. 20 kişilik kadın futbol takımımız var. 10 tane de teknik ekip personelimiz var. 200 kişilik ekip bu tesislerde ter döküyor. Bir yerlere gelebilmek için. Bu gece buraya gelenlerden hiçbir şekilde Yalovaspor’u yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum. Yalovaspor A takımdan ibaret değil. Altyapı iyi olmazsa hiçbir yere ulaşamazsınız. Hedefimiz önce kümede kalmak ardından şampiyonluk. Ancak bu şehirde yaşayan tüm çocuklarımız için çağrımdır. Onlara sahip çıkalım, spor yapmalarına imkan tanıyalım. Kıraathane köşelerine bırakmayalım. Sizler bize destek verirseniz bizler şerefli göreve her zaman talibiz. Elimizden geldiği kadarda, fazlasıyla gerekeni yapacağız. Benim ricam sadece Yalovaspor’da değil. Çocuklarımızı spora yönlendirelim. Futbolun dışındaki branşlarda da basketbol, voleybol bütün branşlarda çocuklarımıza sahip çıkalım onları yalnız bırakmayalım” diye konuştu.

Yalovaspor Yalova Spor (2)“Yalovaspor, ilimizin en önemli markalarından biridir”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel,” Öncelikle, son seçimler itibarıyla yeni yönetimi tebrik etmek istiyorum. İnşallah, çok güzel ve arzu ettiğimiz gibi bizi daha iyi noktalara taşıyacak çalışmalar gerçekleştirecekler. Bu konuda güvenimiz ve inancımız tam. Yalovaspor, ilimizin en önemli markalarından biridir ve bu anlamda büyük bir değer taşıyor. Yalovaspor'un sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda Yalova’nın marka değeri olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden, Yalovaspor'a ve diğer takımlarımıza destek olmak bizim önceliğimizdir. Özellikle Yalovaspor'un başarıya ulaşması, en büyük isteklerimizden biridir. Yalova Belediyesi olarak, kentin sosyal ve kültürel hayatını dönüştürmek, zenginleştirmek ve fiziki anlamda güzelleştirmek için çalışırken, sportif anlamda da büyük adımlar atıyoruz. Amacımız, Yalova'yı bir spor üreten şehir haline getirmek ve sporcu fabrikası yapmaktır. Bu doğrultuda, futbol takımlarımızın yanı sıra yüzme, kürek ve yelken gibi denize dayalı sporları da destekleyeceğiz. Yalovaspor’un başarısı ve kentin genel spor dinamiklerinin güçlenmesi, öncelikli projelerimiz arasında yer alıyor. Hem Yalovaspor hem de diğer amatör kulüplerin desteklenmesi, sporun yaygınlaştırılması ve şehrimizin spor alanında daha aktif hale gelmesi için gerekli adımları atacağız” dedi.

Yalovaspor Yalova Spor (1)“Yalovaspor’u hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız”

Yasin Palaz Yalovaspor’da! Yasin Palaz Yalovaspor’da!

AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,” Yeni yönetime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu akşamki dayanışma gecemiz kulübümüze bir nebze olsun katkı olacak. Yalova’nın tüm renkleri burada. Yalova’nın tüm sesi, gönlü bu akşam burada. İnanıyoruz ki takımlarımız sahada başarılı olacak hem de nice sevinçlerle yine burada olduğu gibi hep birlikte olacağız. Genel başkan yardımcımız şehrimizde. Onun Milletvekilimiz Meliha Akyol ve İl Başkanımız Umut Güçlü’nün selamını iletiyorum. Şehrimizin bir spor şehrine dönüşmesinde Yalova Belediye Başkanımızla birlikte hedeflerimiz ortak. Biz siyasiler birbirimizle iyi anlaşamayız ancak bazen de hedefte, vizyonda başaracağımız adımlarda ortaklaşırız. İnşallah bu ruh ve heyecanla şehrimizin bir markası olan Yalovaspor’umuza da hep birlikte destek olacağız. Gündelik spor başarıların yanı sıra tesisleşeme de şehrimizin bir spor kenti olma kimliğine yapacağı katkılarla da kulübümüzle birlikte olacağız. Atacağımız adımlar ve hayata geçireceğimiz projelerle inanıyorum ki birçok spor branşında yakaladığımız başarıyı futbolda da atacağız. Geçmişten günümüze takımımıza hizmet veren kıymetli ağabeylerimizde aramızda onlarında desteği ve duasıyla Yalovaspor’u hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız” dedi.

Gece konuşmaların ardından Hakhan’ın söylediği şarkılarla renklenirken, Yalovaspor’a gönül vermiş isimler şampiyonluk tezahüratlarıyla organizasyonu noktaladılar.

Yalovaspor Yalova Spor (4)Yalovaspor Yalova Spor (3)

Kaynak: Haber Merkezi