Televizyon ekranlarından uzun yıllardır izlediğimiz Ufak Özkan ve Rojda Demirer’in başrolünü oynadığı romantik komedi türündeki “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” isimli tiyatro oyunu Türkiye’nin farklı illerinde turne şeklinde oynanmaya devam ediyor. Oyunun sahnelendiği son adres ise Yalova oldu. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin eksikliğini hisseden Yalovalılar, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak oyun için Raif Dinçkök Kültür Merkezi’ni tıka basa doldurdu.

Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (2)Ufuk Özkan ve Rojda Demirer’in boşanma aşamasına gelmiş bir çifti canlandırdığı tiyatro oyununu İrfan Kangı yazdı. Özkan ve Demirer’in performansları izleyiciler tarafından büyük alkış alırken, Yalovalılar interaktif bir şekilde oyuna katkı sağlama şansına erişti.

Nilgün Belgün ile ‘Aşk ve Komedi’ Geceye Damgasını Vuracak Nilgün Belgün ile ‘Aşk ve Komedi’ Geceye Damgasını Vuracak

“Seviyorsan Git Ayrıl Bence” adlı tiyatro oyunu önümüzdeki günler ve aylarda Türkiye’nin farklı yerlerinde sahnelenmeye devam edecek.

Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (4)Oyun Ne Anlatıyor?

Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?
Her Aşk Biraz Komiktir, Arabesk Müzikali, Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken oyunlarının yazarı İrfan Kangı'dan bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor.
Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olması ile 1 saat 15 dakikalık eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (7)Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (8)Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (5)Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (6)Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (3)Yalova Raif Dinckok Tiyatro Seviyorsan Git Ayril Bence Ufuk Ozkan Rojda Demirer (1)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel