Hazine, Tiyatrosever Çocuklarla Buluştu Hazine, Tiyatrosever Çocuklarla Buluştu

Cumhuriyetin ilanının 101. Yıldönümüne sayılır günler kaldı. Ülkemizin en önemli günlerinden biri olan Cumhuriyet Bayramı için yurdun dört bir yanında kutlama programları gerçekleştirilecek. Son yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından Yalova’daki kutlama programlarının akıbetinin ne olacağı merak konusu olmuştu. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ülkemizde yaşananlara inat, Cumhuriyetimizin coşkusu Yalova’dan yükselecek! Sizleri 29 Ekim etkinliklerimize ortak olmaya ve Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu paylaşmaya davet ediyorum” diyerek kutlamaların aksatılmayacağının işaretini verdi.
Kutlama Programı Detayları Belli Oldu
Yalova Valiliği ve Yalova Belediye’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek kutlama programları, 28 Ekim Pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na bırakılacak çelenk ile start alacak. Bayram günü olan 29 Ekim de ise Yalova Valiliği’nin öncülüğünde saat 09.45’te Cumhuriyet Ortaokulu önünde toplanacak gruplar, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirecek. Meydanda ise saat 10:30 itibariyle resmi kutlama programı yapılacak.
Yalova Belediye Valilik Cumhuriyet Bayram Kutlama Konser Ferhat Gocer (4)Yalova Belediyesi’nden Kutlama Programı
Cumhuriyetin Bayramı için yapılacak kutlamalar sabah erken saatlerde yapılacak etkinliklerle son bulmuyor. Yalova Belediyesi, saat 17:30 itibariyle Cumhuriyet Korteji’nin oluşturularak yürüyüş gerçekleştirileceğini kamuoyuna duyurdu. Kortej, meydandan hareket ederek sırasıyla Yalı Caddesi, Mimar Sinan Caddesi- Spor Caddesi, Gazipaşa Caddesi güzergahıyla yürüyüş gerçekleştirecek ve meydana geri dönecek. Yürüyüşün ardından ise Yalovalıları büyük bir müzik ziyafeti bekliyor. Ünlü tenör Ferhat Göçer, 20:30 itibariyle meydana kurulan sahneye çıkarak sevilen şarkılarını Yalovalılar için söyleyecek. Göçer, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Yalova ve çevre illerden bütün vatandaşları konserine beklediğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi