Türkiye Masa Tenisi Federasyonu(TMTF) tarafından düzenlenen 100. yıl büyükler ferdi Türkiye şampiyonası müsabakaları sona erdi. 
Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada 56 erkek, 34 kız olmak üzere toplam 90 sporcu ferdi, çiftler ve karışık çiftler kategorilerinde ter döktü. Organizasyonda Yalovalı raketler Ece Haraç, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Tugay Şirzat Yılmaz kazandıkları madalyalarla dikkat çekti.
Yalova Corum Turkiye Ferdi Masa Tenisi Sampiyona Basari Raket (1)Son gün yapılan ferdi müsabakaların ardından erkekler kategorisinde Adana’dan Abdullah Talha Yiğenler şampiyon olurken, Fenerbahçe forması giyen Milli yıldızımız İbrahim Gündüz ikinci, takım arkadaşı Hakan Işık ve Adana ekibi Çiltar MTİ forması giyen Yalovalı sporcu Ziver Gündüz’de üçüncülüğü paylaştı. Ankara temsilcisi Ulak Spor için ter döken Yalovalı raket Tugay Şirzat Yılmaz’da bu kategoride altıncılığı, yine Fenerbahçe forması giyen bir diğer Yalovalı sporcu Bilal Selim Tok’ta yedinci oldu.
Kadınlar ferdi müsabakaların ardından Fenerbahçe’den Özge Yılmaz şampiyon olurken, müsabakalara ferdi olarak katılan Yalovalı Milli sporcu Ece Haraç ikinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Simay Kulakçeken ise üçüncülüğü kazandı. 
Yalova Corum Turkiye Ferdi Masa Tenisi Sampiyona Basari Raket (3)Çift erkekler kategorisinde Zabit Kürşat Çağlayan-Ali Afşin Gül ikilisi şampiyon olurken, İbrahim Gündüz partneri Hakan Işık’la ikinciliği, Abdullah Talha Yiğenler ve Zihni Batuhan Şahin ile Ahmet Gökdemir-Metin Bekar ikilisi de üçüncülüğü paylaştı. Bu kategoride iki Yalovalı sporcu Bilal Selim Tok ve Efe Haraç çifti dokuzuncu olma başarısı gösterdi.
Çift kızlarda Büşra Demir-Aybüke Banu Şimşek ikilisi şampiyonluk ipini göğüslerken, Betül Nur Kahraman partneri Özge Yılmaz ile ikinciliği, Ece Haraç ve Simay Kulakçeken çifti ise üçüncülüğü kazandı.
Karışık çiftler müsabakaları sonrasında zirvede Yalovalı sporcu İbrahim Gündüz ile partneri Özge Yılmaz zirvede yer aldı. Bir diğer Yalovalı sporcu Ziver Gündüz ile Zeynep Karaca ikilisi üçüncülüğü paylaştı. Yalovalı raketler Tugay Şirzat Yılmaz-Ece Haraç ikilisi bu kategoride beşinciliği kazanan çift oldu.

Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

(İHA)

Yalova Corum Turkiye Ferdi Masa Tenisi Sampiyona Basari Raket (5)Yalova Corum Turkiye Ferdi Masa Tenisi Sampiyona Basari Raket (2)Yalova Corum Turkiye Ferdi Masa Tenisi Sampiyona Basari Raket (4)

Kaynak: İHA