GÜNDEM

Yalova'da 4 Çeşit Yemeğin 150 TL Olduğu Lokanta Açıldı!

“Açsan Yemek” isimli catering şirketi, Huzur Sokak’taki yeni işletmesinin kapılarını müşterilerine açtı.

Yalova’nın son yıllarda büyük bir nüfus artışına uğraması ve üniversite öğrencilerinin her geçen yılda daha da çoğalmasının ardından ilimizin farklı bölgelerinde yoğunluklar yaşanmaya başladı. Bu yerlerden biri olan ve “Kafeler Sokağı” olarak adlandırılan Huzur Sokak, ilimizin vatandaşları tarafından uğrak yeri olmaya devam ederken, aynı zamanda da yeni işletmeleri ile Yalovalılara hizmet veriyor. Huzur Sokak’taki son hizmete giren yer ise, “Açsan Yemek” adlı catering şirketinin açtığı ve 4 çeşit yemek için 150 Türk Lirası ödenecek “Açsan Lokanta“ isimli işletme oldu.

25 Ekim Cuma günü gerçekleşen açılış törenine Yalovalılar büyük ilgi gösterirken, vatandaşlar için pilav üstü et ve ayran ikram edildi. Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, siyasi partilerin il başkanları, oda başkanları ve derneklerden temsilciler geniş bir katılım sağladı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ın konuşmalarının ardından mikrofonu devralan Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk açılış duasını gerçekleştirdi. Duanın ardından ise kurdele kesme töreni yapılırken, Açsan Yemek’in Yalova’daki ilk lokantası kapılarını Yalovalılara açtı.

“Açsan Yemek” şirketinin Sahibi Enes Buz, açılışlarına özel olarak Yalova Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

“Yalova’da farklılık yaratmak istiyoruz”

Açılışlarına dair konuşan Buz, “Lokantamızın açılışını yapmaktayız. Tüm halkımıza ve bizlere Allah güzel ve bereketli kazançlar versin. Güzel bir hizmet anlayışı ile Yalova’da farklılık yaratmak istiyoruz ve İnşallah hedeflerimize ulaşacağız” dedi. Yiyecek ve içecek sektöründe yaklaşık 10 senedir faaliyette bulunduklarının bilgisini veren Buz, “Açsan Yemek olarak bu yıl dördüncü yılımız. Catering sektöründe toplu yemek hizmeti yapmaktayız. Yalova Merkez’de de halkımızı lezzetlerimizle buluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 4 çeşit yemeği 150 Türk Lirasına verme fikrinin nasıl çıktığı sorusuna cevap veren Buz, “Catering sektöründeki tecrübemizi, Yalova’daki bir lokasyonda buluşturmak istedik. Bu hayalle ve hesaplamaları yola çıktık. Şu ana kadar ki ilgiden memnunuz ve tüm halkımızı da lezzetlerimi tatmaya bekliyoruz” diyerek açıklamalarına son verdi.