Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın “Trafik Jandarması” ekipleri tarafından Yalova-Çınarcık-Armutlu Karayolunda hatalı sollamaların sık sık yapıldığı bölgelerde drone ile denetim gerçekleştiriliyor. Yaklaşan Kurban Bayramı tatili süresince denetimler artacağı ve uygulamaların yaz dönemi boyunca da kesintisiz olarak devam edeceği öğrenildi.

Başkan Gürel’den zabıta Personeline Kutlama Ziyareti Başkan Gürel’den zabıta Personeline Kutlama Ziyareti

Yalova Armutlu Cinarcik Jandarma Trafik Ekip Drone Denetim Uyari Bayram (1)Bu denetimlerle her geçen gün artan ve yoğunlaşan trafik akışında, kaza ve can kayıplarının en az seviyelere indirilmesi ve sürücülerin gidecekleri noktaya güvenli bir şekilde ulaşmaları hedefleniyor.

Bu kapsamda Yalova İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği açıklamada, “Sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takması, hız kurallarına uyulması, seyir halinde cep telefonu ile konuşulmaması, motosiklet sürücülerinin kask takması ve geceleri reflektörlü yelek giymeleri yasal zorunluluk olmanın yanı sıra kazalarda hayati önem taşımaktadır” ifadelerini kullanarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Yalova Armutlu Cinarcik Jandarma Trafik Ekip Drone Denetim Uyari Bayram (2)

Kaynak: Haber Bülten