ASAYİŞ

Yalova İl Emniyet Göz Açtırmıyor!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirdikleri rutin denetimlerin verilerini kamuoyu ile paylaştı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

13 Temmuz Cumartesi günü Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine durumundan şüphelenilerek durdurulan S.B. isimli şahıstan 1 adet KIRIKKALE marka ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

15 Temmuz Pazartesi günü Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan M.T. isimli şahıstan 1 adet BERETTA marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirildi.

20 Temmuz Cumartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliği görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan H.Ş. isimli şahıstan 1 adet ASTRA marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 34 adet fişek ele geçirildi.

20 Temmuz Cumartesi günü Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan K.A isimli şahıstan 1 adet üzerinde HK P200 USP ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 86 adet fişek ele geçirildi.

22 Temmuz Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliği görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 42*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan Ü.B. ve Ö.S isimli şahıslardan 1 adet GLOCK marka ve 1 adet üzerinde SİG ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 21 adet fişek ele geçirildi.