GÜNDEM

Yalova Belediye Meclisi Yoğun Gündemle Toplanıyor

Yalova Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'in başkanlık edeceği toplantı, saat 15.00'te Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde başlayacak. Toplantının gündeminde birçok önemli madde bulunuyor. İşte toplantının gündem maddeleri:
1. Açılış ve yoklama.
2. Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün talebi ile Bağlarbaşı Mahallesi, 1356 ada, 1 parsele ilişkin mahkeme kararının görüşülmesi.
3. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi ile Dere Mahallesi, 598 ada, 1 ve 2 parsellere ilişkin plan değişikliğinin görüşülmesi.
4. İsmail Nuri'nin talebi ile Soğucak Köyü, 152 ada, 1 parselin bulunduğu alana ilişkin plan değişikliğinin görüşülmesi.
5. Uygulama İmar Planı hükümlerine, binalara kot verilmesine ilişkin plan notu ilave edilmesi hakkında plan notu değişikliğinin görüşülmesi.
6. Belediye Başkan Yardımcılarına ödenecek ücretin belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.
7. Belediyemiz ve İl Özel İdaresi arasında ortak sıcak asfalt üretim işi yapılması hakkında protokol imzalama yetkisinin Belediye Başkanına verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.
8. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi.
9. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün tekliflerinin görüşülmesi.
10. Trafik Düzenleme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.
11. İsim verilmesi ile ilgili tekliflerin görüşülmesi.
12. İsim Verme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.
13. İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.
14. Dilek ve temenniler.
15. Kapanış.