GÜNDEM

YAFEM’de Asri Karaarslan Uzun Dönemi

YAFEM olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. Yeni yönetimler ilk toplantılarını yaparak görev dağılımlarını gerçekleştirdi. YAFEM başkanlığına Asri Karaarslan Uzun getirildi.

Yalova Folklor Eğitim Merkezi gerçekleştirdiği olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. Yafem Türk Dünyası’ndan gelen folklorcuları 35 senedir Yalova’da buluşturuyor. Son iki senedir ise Türk Forum çatısı altında Türk Dünyası’nın siyasetçilerini, sivil toplum kuruluşlarını, iş adamlarını Yalova’da bir araya getirip Türk Dünyası’nın dilde, fikirde, işte birlik düsturuna hizmet etmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Kültürel ve sportif faaliyetleri dernek çatısı altında toplayan, Yalova ve ülke tanıtımına önemli katkılar sağlayan, yurtiçi festivaller ile yurtdışı etkinliklerle en faal dernekler arasında yer alan YAFEM’in kongresi sonucunda 2 derneğin de başkanlığına Asri Karaarslan Uzun seçildi. Seçilen yönetimler ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımını da yaptılar. Kültürel ve sportif faaliyetleri bir arada yürütmek için yasa gereği tek çatı altında 2 dernek olan YAFEM’in yeni başkanı Uzun, 35 yıldır önemli çabalar gösteren YAFEM Derneği’nin yeni yönetimle daha güçlendiğini, amaçlarının derneğin yurtiçi ve yurtdışında daha başarılı çalışmalara imza atmak olduğunu, bu zamana kadar derneğe hizmet eden, destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Asri Karaarslan Uzun başkanlığındaki dernek yönetimleri şu şekilde oluştu:

YAFEM Yönetim Kurulu

Asri Karaarslan Uzun

Kemal Baş

Alper Uzun

Bülent Güler

Bahittin Battal

Özer Koyuncu

Halim Büyüküstel

Selahattin Yıldız

Emirhan Balkaya

Harun Güleç

İlker Karbuz

Bülent Keğaz

Mehmet Ali Akın

Murat Sağlık

Salih Kocabaş

YAFEM SPOR Yönetim Kurulu

Asri Karaarslan Uzun

Fikret Kır

Burak Canberk

Mehmet Kurtkaan Uzun

Atilla Sağlık

Aydın Demirel

Ömer Ulus

Egemen Küçüküstel

Burak Alp Engin

Ahmet Özçay

Yakup Demirten

Ömer Oturakçı

Hakan Kerey

Enes Temel

Erhan Mühür

Denetleme üyeleri

Hasan Soygüzel

Ömer Koyuncu

İbrahim Üstem