Raif Dinçkök Kültür Merkezi, turneye çıkan ünlü isimlerin oyunlarını Yalovalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncular Ufuk Özkan ve Rojda Demirer’in başrolünü paylaştığı “Seviyorsan Ayrıl Bence” Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelenmişti. Yalovalıların büyük ilgi gösterdiği oyunun erkek başrolü Ufuk Özkan’ın yolu tekrar ilimize düşecek.

Ufuk Çizgisi” adlı tek kişilik oyunuyla Türkiye’nin farklı yerlerine giden Özkan, 12 yaş sınırı konulan ve 70 dakika sürecek interaktif oyunu için 12 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sevenleriyle tekrar bir araya gelecek.

Ufuk Çizgisi Ne Anlatıyor?

Yalova Belediyesi’nden ‘Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı’ Eğitimi Yalova Belediyesi’nden ‘Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı’ Eğitimi

Ufuk çizgisi yer ile gök ile yeri ayıran hayali çizgidir. Ufuk Özkan da tek kişilik oyunuyla sizi gök ile yerden ayıracak. Kadınlar ve erkekler her zaman uçmaya müsaittir, ne zaman ayakları yere basar; gerçekler ıslak meşin top gibi yüzlerine çarpınca… Gerçek top gibidir, farkında olursanız eğlendirir ama farkında değilseniz yüzünüze çarpması an meselesidir. Adem ile Havva’dan bu yana kadınlar ve erkekler arasında hem derin bir sevgi hem de derin bir çatışma vardır. İki tarafı olan çatışmanın dünya üzerinde 4’er milyar neferi bulunur. Peki bu çatışma nasıl başladı, nerede pik yaptı ve nasıl bitecek; Ufuk Çizgisi’nin başladığı yerde bu çatışma bitecek.

Yalova Raif Dinckok Kultur Merkez Ufuk Ozkan Tiyatro Oyun Haber (1)-1

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel