Vali Kaya, Dünya Gıda Gününde İstanbul Caddesi Esnafını Ziyaret Etti Vali Kaya, Dünya Gıda Gününde İstanbul Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

İlimizde kurulduğu 1984 yılından beri Yalova’nın tanıtılmasında büyük katkı sağlayan, yurtdışından getirdiği dansçılarla birlikte geleneksel olarak düzenlediği “Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin” bu yıl 37.sini başarıyla gerçekleştiren Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde geçtiğimiz ay itibariyle değişim yaşanmıştı. Son 4 yıldır başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Aydın Altınparmak, başkanlığı derneğin bir diğer önemli ismi olan Yakup Berkay Tiryaki’ye devretmişti. 
Başkanlığı devralan Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova’daki kurum ve kuruluş ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. Tiryaki ve beraberindekilerin son adresi ise Yalova Belediyesi olurken, Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile bir araya geldiler.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Gürel, “Yalova’mızın kültürel mirasını uluslararası arenada temsil eden Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü’nün (TUFAG) yeni Başkanı Yakup Berkay Tiryaki ve yönetim kurulunu misafir ettik. Şehrimizin kültürel zenginliğine önemli katkılar sağlayan TUFAG ve yönetimine teşekkürlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak: Haber Merkezi