ASAYİŞ

Teşvikiye’de Uyuşturucu Satacaklardı, Jandarma Engelledi!

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çınarcık’ın Teşvikiye ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyon sonucu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik sürdürdüğü istihbari çalışmalar neticesinde; M.T.Ö, B.Ş. ve F.S. isimli şahısların temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesinde satacakları bilgisine ulaştı.

Elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi üzerine, 4 Temmuz Perşembe günü Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesinde şüphelilerin içinde bulunduğu araç durduruldu ve yapılan arama sonucunda; (71) gram Skunk maddesi ve 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan M.T.Ö, B.Ş. ve F.S. adlı şüpheli şahıslar yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, zehir tacirleri ile mücadeleye 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.