MERKEZ

TEMA Vakfı Başkanı Deniz Ataç, Yalova’da

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç Vali Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret etti.

TEMA VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret etmek üzere Saha ve Gönüllülük Bölüm Başkanı Arif Gürel’le birlikte Yalova’ya geldi. 
Deniz Ataç’ı Valilik girişinde Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız ve İl Yönetim ekibi karşıladı. Deniz Ataç, kalabalık Yalova ekibiyle birlikte Vali Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret ederek Vakıf çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Ataç Toprak dedeleri Hayrettin Karaca’nın Karaca Arboretumdaki ağaç çeşitliliğini oluşturabilmek adına sağlığında 490.000 km. yol yaptığını ve doğayı koruma adına kendilerine bıraktığı mirası yaşatabilmek için ülke genelinde 1.200.000 i bulan gönüllüleriyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Deniz Ataç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Hülya Kaya’da Vakfın çalışmalarını yakından takip ettiğini, Yalova ekibiyle uyum içerisinde olduklarını, kendisinin de doğayı çok sevdiğini, Toprak Dede Hayrettin Karaca’nın doğayı korumak adına sağlığında yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını, Karaca Arboretumu çok sevdiğini ve Yalova’ya gelen misafirlerine ilk olarak Karaca Ağaç Müzesini gezdirdiğini ifade etti.
Görüşme bitiminde Deniz Ataç Vali Kaya’ya doğa ile ilgili birkaç kitap hediye ederek Vakfın Rozetini taktı.
Deniz Ataç Valilik ziyaretinin ardından Vali Kaya ile birlikte yürüyerek Kent Müzesine geçti ve buradaki Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit salonlarında sergilenen “Bana Yalova’yı Anlat” mottolu karma fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.