KÜLTÜR

Sinemada Bu Hafta Neler Var?

İlimizde hizmet veren Yalova Özdilek Cinetime ve Yalova Star Cinema Pink salonlarında çocuklara ve büyüklere hitap eden birçok film beyaz perdeye yansıtılacak.

Zübeyde, Analar ve Oğullar

"Kahraman doğulur mu yoksa yetiştirilir mi?" konusunu düşündüren film, hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız Zübeyde Hanım’ın, savaşlar, salgın hastalıklar, göçler ve yokluk içinde 6 çocuğundan 4’ünü ve eşini kaybederken ‘Mustafa’sını nasıl yetiştirdiğini beyaz perdeye yansıtıyor.

İbi Doğu Ekspresi'nin Gizemi

İbi Doğu Ekspresi'nin Gizemi, ailesi ve arkadaşlarıyla geziye giderken kendisini türlü maceraların içerisinde bulan İbi'nin hikayesini konu ediyor. 

Testere 10

Testere 10, kendisini dolandıranlardan intikam almak için harekete geçen Jigsaw’un hikayesini konu ediyor.

Öğretmen

Öğretmen, koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin rekabeti gözler önüne seriliyor. 

Her Şey Aşk İçin

Bir süredir birlikte olan Sadef ve Alper, artık ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Ancak Alper ailesiyle birlikte Sedef'i istemeye gittiğinde Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, müstakbel damadının bedelli askerlik yaptığını öğrenince evlenmelerine izin vermez. Ve olaylar gelişmeye başlar.

Dolunay Katilleri

Dolunay Katilleri'nde, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor.

Yalova sinemalarında gösterimde olan filmlerin fragman, özet ve seans saatlerine ulaşmak için “Sinemada Bu Hafta” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.