Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kursları, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullar tarafından öğrencilerin eksikliklerinin giderilmesi adına yıl boyunca gerçekleştiriliyor. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi boyunca devam eden kurslara yaz tatili nedeniyle ara verilmişti. Bu kurslar, 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tekrar başladı ve 29 Ağustos’a kadar devam edecek.

Yalova’da eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Sevim Göğez Ortaokulu ise Destekleme ve Yetiştirme Yaz Kurslarına (DYK), 9 Temmuz Salı günü itibariyle başladı. Bir dahaki sene Liselere Geçiş Sistemine (LGS) girecek 8. Sınıf öğrencileri, okullarına giderek ders görmeye başladı. Öğrencilerin bazılarının okul üniformaları ile derslere katılmaları dikkatlerden kaçmadı.

Yaz sonuna kadar devam edecek Sevim Göğez Ortaokulu’ndaki DYK’da, Fen Bilimleri, İngilizce, Matematik ve Türkçe derslerinin verileceği öğrenildi.

Rektör Bahçekapılı T3 Vakfını Ağırladı Rektör Bahçekapılı T3 Vakfını Ağırladı

Yalova Yetistirme Destekleme Kurs Dyk Sevim Gogez Ortaokulu Ogrenci Yaz (5)Yalova Yetistirme Destekleme Kurs Dyk Sevim Gogez Ortaokulu Ogrenci Yaz (4)Yalova Yetistirme Destekleme Kurs Dyk Sevim Gogez Ortaokulu Ogrenci Yaz (2)Yalova Yetistirme Destekleme Kurs Dyk Sevim Gogez Ortaokulu Ogrenci Yaz (1)

Kaynak: Haber Merkezi