Yüzbinlerce öğrencinin heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme Sonuçları 13 Ağustos Salı günü itibariyle açıklandı. Öğrenci adayları ve aileler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistem’indeki profiline girerek tercih sonuçlarını öğrendiler.

İlimizin üniversitesi olan Yalova Üniversitesi de hem ilden hem de il dışından öğrencilerin tercihleri sonucu üniversite bünyesine yeni öğrenciler dahil ediyor. Bu kapsamda Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehemt Bahçekapılı, üniversitelerini tercih ederek yerleşen öğrencilere hoş geldin mesajı yayınladı.

Yalova Universite Rektor Ogrenci Mesaj-1“Her zaman yanınızda olacağız”

YTSO ve Güçlü Okulları Bir Arada! YTSO ve Güçlü Okulları Bir Arada!

“Üniversitemize Hoş Geldiniz” başlığı ile öğrencilere seslenen Rektör Bahçekapılı, “Hayalinizdeki üniversiteye adım attığınız bu özel anı sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yalova Üniversitesi'nde sizi akademik başarıya, kişisel gelişime ve sosyal hayatta aktif bir rol almaya teşvik edecek sayısız fırsat bekliyor. Eğitim hayatınız boyunca hem akademik hem de sosyal anlamda destek bulacağınız bir ortamda olacaksınız. Hedeflerinize ulaşmanız için her zaman yanınızda olacağız. Size sunacağımız kaliteli eğitim, çeşitli etkinlikler ve güçlü akademik kadromuzla geleceğinize en iyi şekilde hazırlanmanıza katkı sağlayacağız. Bu yolculukta sizinle birlikte olmaktan' heyecan duyuyoruz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımız bir eğitim yılı diliyoruz. Tekrar hoş geldiniz, başarılarla dolu bir üniversite hayatı diliyoruz!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi