Ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşamış ve son olarak da 2013-2014 sezonunda Bursaspor’u çalıştıran Alman Teknik Direktör Christoph Daum 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. 2022 yılının Ekim ayından beri teşhisi konulan Akciğer Kanseri ile mücadele eden Daum hastalığı sebebiyle 24 Ağustos Cumartesi günü Almanya’nın Köln şehrinde hayatını kaybetti.

Daum’un ölüm haberinin öğrenilmesinin ardından futbol dünyasından birçok isim baş sağlığı mesajları paylaşmaya başladı. Beşiktaş ile 94-95 sezonunda, Fenerbahçe ile de 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında mutlu sona ulaşan Daum için birçok isim “Nev’i Şahsına Münhasır” yorumlarını yaptı.

Daum için iyi dileklerde bulunan bir diğer isim ise Yalova’nın tanınmış simalarından olan önceki dönem Yalova Belediye Başkanlarından Ahmet Özsümer oldu. Daum ile Fenerbahçe’nin Yalova’ya geldiği 18 Ağustos 2004 tarihinden bir fotoğraf paylaşan Özsümer, “Yalovaspor- Fenerbahçe, sezon açılışı maçında, Yalovaspor Basın Sözcüsü ve Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak, bu gün hayata veda ettiğini öğrendiğim, Büyük hoca Daum ile maziden bir anı… Tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletirim” ifadelerini kullandı.

Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Merkezi