MERKEZ

Marmara Caddesi’ne Balçık Döküldü

Bugün sabah saatlerinde Marmara Caddesi’ne dökülen balçığı temizlemek için Yalova Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.

Bahçelievler Mahallesi’ne bağlı Marmara Caddesi üzerinden günlük rutinlerini sürdürmek için geçen vatandaşlar şaşkınlık yaratan bir görüntüyle karşılaştı. Turan Koçal Caddesi girişinden Şehit Ömer Faydalı Caddesi girişine kadar olan yol üzerine belirsiz bir maddenin döküldüğünü gören vatandaşlar Yalova Belediyesi’ne haber verdi. Belediye’ye bağlı Su ve Kanalizasyon ekipleri ve Zabıta ekipleri gelen ihbarın ardından bölgeye intikal etti. Zabıta ekipleri, Şehit Ömer Faydalı Caddesi ile Turan Koçal Caddesi arasındaki bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattıktan sonra Su ve Kanalizasyon ekipleri temizlik çalışmalarına başladı. 

Yetkililerden alınan göre bilgilere göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ekiplerinin Safran Deresi’nde gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları sonrası dereden çıkarılan balçık, kamyon ile döküm alanına götürülürken Marmara Caddesi’ne dökülmesi nedeniyle bu olayın yaşandığı öğrenildi.

Su ve Kanalizasyon ekiplerinin çalışmalarının sonlanmasına az bir zaman kala, balçığın tamamen temizlenmesi için belediye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü çağrıldı. Edinilen bilgilere göre güvenlik şeridiyle kapatılan cadde gün içerisinde trafiğe tekrar açılacak.

Haber-Kameraman/Göktuğ Doğukan Yüksel