SPOR

Kupa Bugün Sahibini Bulacak

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde şampiyonluk kupası bugün sahibini bulacak. Winner Sport’un organize ettiği futbol şöleninin finalinde bugün Mariner Mühendislik ile Paksuntaş Makine şampiyonluk için ter dökecek. Kent77 ekranlarından canlı yayınlanacak müsabakaya saatler 19:30’u gösterdiğinde Kaptan Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yapacak.

“Mariner’in final yolculuğu”

Organizasyonda iki şampiyonluğu bulunan Mariner Mühendislik Şirketler Kupası Yaz Ligi’ne A Grubu’nda ter dökerken 12 puanla adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde ise GEMAK’la karşılaşan Mariner takımı rakibini 3-2 yenerek kupa dışına itti. Yarı finalde ise Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile karşılaşan Enes Dışpınar, Ahmet Seyfi Yüksel, Gökhan Şahin ve Usame Ergül gibi usta ayaklara sahip Mariner Mühendislik sahadan 4-1 galip ayrılıp finale yükseldi.

“Sürprizlerin takımı Paksuntaş”

Bu turnuvanın sürpriz takımlarından Paksuntaş Makine B Grubunda mücadele etti. 12 puan toplayan Kırmızı Beyazlılar adını son 8 takım arasına yazdırdı. Çeyrek finalde Pınarbaşı karşısında zorlanmayan ve 6-2 kazanan Paksuntaş yarı finalde ise şampiyonluk adaylarından Yaşa Gemi’yi 3-2 devirdi. Refik Çakır, Ramazan Bartan ve Mesut Deve gibi klas ayaklara sahip Paksuntaş Makine şampiyonluğu arzuluyor.