SPOR

Kent Kupası’nda Heyecan Fırtınası Devam Ediyor

Yalova Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Kent Kupası, Masa Tenisi ve Satranç kategorileriyle kaldığı yerden devam edecek.

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen ve ilimizde geleneksel hale gelen Kent Kupası Spor Oyunları 2024’te heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Fatih Halı Saha Tesislerinde düzenlenen ve yaklaşık 1 ay süren futbol turnuvasını Yalova Üniversitesi şampiyon tamamlamış ve kupasını İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’in elinden almıştı. Futbolun ardından gözler bugün ve yarın yapılacak masa tenisi ile satranç organizasyonlarına çevrildi.

Her yıl artan başvuru sayısıyla Yalovalıları sporla buluşturan Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kurban Bayramı’nın bitmesiyle birlikte organizasyonlarına devam ediyor.  22 Haziran Cumartesi günü 13:00’da başlayacak masa tenisi müsabakalarıyla sporseverler Yalova Masa Tenisi Salonunda dereceye girebilmek için ter dökecek. 23 Haziran Pazar günü ise satranç tutkunları 90. Yıl Spor Salonunda ki müsabakalarda hamlelerini yapıp derece elde etmek için ter dökecek.

Futbol turnuvasının sona ermesiyle birlikte Kent Kupası Spor Oyunları 2024’te hafta sonu masa tenisi ve satranç müsabakalarının ardından, sokak basketbolu, dart, bocce, wushu ile geleneksel okçuluk müsabakaları organize edilecek.