ASAYİŞ

Jandarmalar, “Cayrokopter” ile Denetim Yaptı!

Jandarma Genel Komutanlığı’na ait bir “Cayrokopter”, Yalova bölgesinde gerçekleşen trafik denetimlerine katıldı.

İçişleri Bakanlığınca, ülkemiz genelinde bulunan otoyollarda asayiş ve trafik hizmetlerinin tek kolluk kuvveti tarafından yürütülmesi talimatı verildi ve bu görev, 15 Ekim Salı gününden itibaren Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülmeye başlandı.

Vatandaşların otoyollarda güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla, Jandarma Genel Komutanlığınca görevlendirilen “Cayrokopter” ile 19 Ekim Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında O-05 Gebze-İzmir otoyolunda Yalova bölgesi dahil olmak üzere havadan trafik denetimi gerçekleştirildi. Yalova Otoyol Jandarma Komutanlığınca da eş zamanlı olarak Osmangazi Köprüsü gişeler bölgesinde trafik denetimi yapıldı.

Konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerini sağlamak ve emniyetli bir şekilde seyahat etmeleri için her türlü teknolojik imkan ve kabiliyetlerden yararlanarak trafik denetimlerine devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.