SİYASET

İnce; Kirli Senaryoları Ekrana Koyan Pislik, Bize Bulaşma!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, Ortadoğu’da son zamanlarda yaşanan gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

İsrail’in Lübnan sınırına askeri sevkiyatta bulunması ve Hamas’ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’yi İran Cumhurbaşkanı’nın yemin töreni için bulunduğu Tahran’daki evinde hava saldırısı sonrası öldürmesinin ardından Ortadoğu coğrafyasına yayılacak bir savaşın gelmeye yaklaştığı yorumları yapılıyor. Uzman isimler son zamanlarda bu konular üzerine yoğunlaşırken siyaset dünyası da sessiz kalmıyor.

“Kimin eli kimin cebinde belli değil”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, son yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. İnce, “Ortadoğu’da ortalık toz duman, kim dost kim düşman, kimin eli kimin cebinde belli değil. Görünen ile olan arasında esaslı bir fark var gibi duruyor. Şam’da, Tahran’da, Beyrut’ta suikastler yapılıyor. İçimden şunu demek geliyor: Ey kirli senaryoları perdeye koyan pislik, bize bulaşma!” ifadelerini kullandı.