İlk maçların her zaman zor olduğuna vurgu yapan deneyimli spor adamı, iki tarafında birbirini tebrik etmesinin günün en güzel olayı olduğunu ifade etti. Özcan Sert, 9 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nın 2. Turunda Smart Holding A.Ş. Çayelispor maçında ise süre vermediği oyunculara görev vereceğinin de sinyallerini verdi. 

Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0) Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0)

Sezona 3 puanla başlayan Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert,” Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. Yalova derbisiydi. Onlarda yüz yüze baktığımız insanlar, kardeşlerimiz dostumuz. Birbirimizi tebrik etmemiz, dostluğun kazanması günün en güzel olayıydı. İlk maçlar zor olur. Takımıma da bunu söyledim. İlklerin günahı da olmaz derler ama, bu Yalova derbisi olduğu için ilk değil son final gibi oynamamız gerektiğini söyledik. Orada da biraz maça havanın sıcaklığı, hafif stres, hafif ilk resmi maçın telaşıyla iyi başlamadık. Sonra çalıştıklarımızı uygulamaya başladıktan sonra oyununun geri kalan kısmının kontrolü bizdeydi. Rakibimiz kontra ataklardan tehlikeli oldu. Ama onlara çalışmıştık. Futbol şansı birazda bizim yanımızdaydı, kazanmış olduk” diye konuştu.

Çayelispor’la oynayacakları kupa maçıyla ilgili olarak Sert,” Ziraat Türkiye Kupası renkli bir kupa. Sürpriz sonuçlara sahne oluyor. Rakibimizde şuanda ligde iyi gitmiyor. Ama bizimde lig ve şampiyonluk periyodumuz var. Bu nedenle şans vermediğimiz, süre vermediğimiz oyuncularımıza bu maçta süre verip formaya ortak etmek istiyoruz” dedi. 

Yesil Yalova Teknik Direktor Aciklama Mac Galibiyet (2)

Yesil Yalova Teknik Direktor Aciklama Mac Galibiyet (3)

Kaynak: Haber Merkezi