Mehmet, Bal-Kes’in Yolunu Tuttu Mehmet, Bal-Kes’in Yolunu Tuttu

Hafta sonunda 1. Amatör Küme B Grubunun iddialı takımlarından Yalova Üniversitesi ile Süper Amatör Kümenin şampiyonluk adayı Kadıköyspor kozlarını paylaştı. Gelecek hafta başlayacak 1. Amatör Küme öncesinde Erkan Sönmez yönetiminde ki genç isimlerden kurulu Üniversite takımı mücadelesi ve performansıyla dikkat çekti. Kasım ayında başlayacak lig öncesinde Kadıköyspor hazır bir görüntü verse de gol yollarındaki başarısızlığıyla dikkat çekti.

Yalova Hazirlik Mac Gol Haber Gazete (1)Amatör Saha-1’deki karşılaşmayı ilimizin başarılı genç hakemlerinden Velat Evran yönetirken, Ufuk Biler ve Yunus Bitken yardımcılıklarını üstlendi. İlk 10 dakikada Yalova Üniversitesi tempolu oyun ortaya koyarken gol fırsatları yakaladı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahadaki yerini alan Kadıköyspor ise ilerleyen bölümde oyunu dengelerken kanatları kullanarak gol arayışı içine girdi. İlk 45 dakika golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. 60. Dakikadan sonra tempo iyice arttı. Hem Kadıköy hem de Üniversite takımı yakaladığı gol fırsatlarını adeta elinin tersiyle itti. Bu yarıda da her iki takımda gol bulmayınca maç başladığı skorla 0-0 sonuçlandı.

Yalova Hazirlik Mac Gol Haber Gazete (3)

Kaynak: Haber Merkezi