YAŞAM

Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Çisem Gökdere 21 Ekim - 27 Ekim arası haftalık burç yorumlarını siz değerli takipçilerimizle paylaştı.

Koç, Sevgili koçlar, canınız yandı ama gözünüz de açıldı, gizli gerçekler ortaya çıkıyor unutmayın şüphe tek gerçektir 

Boğa, Sevgili boğalar, aniden aşk çanları çalabilir. Beklemediğiniz birisi aklınıza düşebilir. Belkide hayırlıdır deneyin.

İkizler, Sevgili ikizler, yoğun bir hafta olacak sizler için, çalışma ve iş sorumluluğunuz artacak. Yeni projeler geliyor.

Yengeç, Sevgili yengeç, duygusal zekanız başınıza iş açabilir. İdare ettiğinizi zannederken saft dışı kalabilirsiniz, dikkat. 

Aslan, Sevgili aslan, yalan konuşmamaya özen gösterin bazı gerçekler. Sizinde canınızı sıkacak. 

Başak, Sevgili başak, ailevi ilişkileriniz ile verdiğiniz sınav devam ediyor. Sabırlı olmalı ve beklemelisiniz.

Terazi, Sevgili teraziler,  iki kişi arasında kalabilirsiniz. 2. Sini seçin, başka türlüsü mümkün olsa 1. Si seçenek olmazdı. 

Akrep, Sevgili akrep, arkanızdan dönen dolapları öğrenecek, yüzleşmek isteyeceksiniz. Herkes kendinden sorumlu siz önünüze bakın.

Yay, Sevgili yay,  sosyal bir hafta sizleri bekliyor. Sadece kendi keyfinize ayıracak ve kendinizi dinleyeceksiniz.

Oğlak, Sevgili Oğlak, yorucu bir hafta geride kaldı. Tek tek rayına oturmaya başlayacak. Bir dostunuzun yardımı olabilir. 

Kova, Sevgili kova, Gerçek yüzlerini gördüğünüz insanlar ile aranıza mesafe koyma vakti geldi. Gizli kıskançlıklara dikkat. 

Balık, Sevgili Balık, etki alanlarınız çevreniz olsada kendi iç dünyanızda gayet mutlusunuz. Güzel bir terfi alabilir. Yeni bir iş teklifi gelebilir. 

Danismanlik /Tarot seansı için
İletisim; cisemalizim