KoçKoç, Sevgili koçlar, kalbinizi dinleyin, sizi hiç yanıltmadı yanıltmayacak. Şüphe varsa gerçek vardır. Kilit sizde anahtar sizde. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, evrenden tam destek almaya devam ediyorsunuz. Bereket kapılarınız açık sadece planlı hareket edin.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, kafanız ve duygularınız karışabilir. Anlam veremediğiniz bir duygu durumuna girebilirsiniz. Uzaklaşın cevap içinizde.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, herşey yoluna girmeye başlıyor. Sadece bırakmayın inatla yapın hedefinize ulaşmanıza az kaldı.

AslanAslan, Sevgili aslan, bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Farkındasınız ama yinede denediniz. Olmuyorsa daha iyisi olacaktır.

BaşakBaşak, Sevgili başak, boşvermeyi öğrendiğinizde aslında herşey kolaylaşacak. Korkmayın serbest bırakın şimdi zamanı.

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize dikkat et bel ve boyun agrilari olabilir.

AkrepAkrep, Sevgili akrep, eskiler geri dönüyor, yeniler ile bitişler oluyor. Aman uymayın ne eskiye ne yeniye siz kendi hayatınıza bakın.

YayYay, Sevgili yay,  derin derin düşüneceğiniz zamanlar, sağlığınıza dikkat edin. Özelikle baş ağrıları, alacağınız haberler sizi şaşırtmasın.

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, bereketli bir hafta olacak, üzerinizdeki yükleri azaltiyorsunuz. Bazen bırakmak vazgeçmek değil özgürleşmektir.

KovaKova, Sevgili kova, Çokça şükürlü bir hafta olacak. Size hizmet etmeyen tüm enerjiler hayatınızdan çıkıyor. Evrene teşekkür edin.

BalıkBalık, Sevgili Balık, Aile ve sosyallik gündeminiz olacak. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İkili ilişkinizde destek var. Bekarlar tanışma olabilir.

Danismanlik /Tarot seansı için .
İletisim; cisemalizim

Muhabir: Sezgin Altınel