SPOR

Gol Düellosundan Kaytaz Galip Çıktı(3-4)

2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme B Grubunda yer alan ve şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Samanlıspor ile Kaytazdere Belediyespor ilk haftada kozlarını paylaştı.

Amatör Saha-1’in ev sahipliği yaptığı zevkli ve çekişmeli mücadelede futbolseverler birbirinden güzel tam 7 gol izledi. Altınova temsilcisi son bölümlerde zorlanmasına karşın sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrılmayı başardı. Olcay Tazıcı’nın ekibinde 2 gol kaydeden Cengizhan Dağaşan yıldızlaşırken ona Abdullah Kerem Şimşek ve Taha Aydın eşlik etti. Kaytazdere’de Yusuf Çınar gördüğü kırmızı kartla ise cezalı duruma düştü. İlk maçından yenilgiyle ayrılan Samanlı’nın sayıları Gökhan Caner, Serdar Taşköprü ve Hasan Yazıcı kaydetti.

Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Abdullah Çalar, Erdem Sırmacı ve Oğuz Kaan Aydın hakem triyosu görev yaptı. Yaptığı transferlerle dikkat çeken her iki takımın mücadelesi tempolu başladı.

Dakikalar 17’yi gösterdiğinde Taha Aydın harika bir gole imza atarak takımını deplasmanda

1-0öne geçirdi. Bu golden 10 dakika sonra soldan bindiren Mert Arpaç’ın ortasını Abdullah Kerem Şimşek düzgün bir vuruşla Samanlı kalecisi Şahin’i avlayarak farkı 2’ye çıkarttı. 30. Dakikada ise Serdar Taşköprü’nün kullandığı korner sonrası Kaytazdere ceza sahasında oluşan karambolde Gökhan Caner attığı golle takımını umutlandırdı. İlk yarının uzatma bölümünde konuk ekipte günün yıldızlarından Cengizhan Dağaşan sahneye çıkıp takımını devre arasında 3-1 önde götüren gole imzasını attı.

İkinci yarıya da hızlı giriş yapan Kaytazdere Belediyespor’da Mert Arpaç taşıdığı top sonrasında yaptığı ortayı günün başarılı ismi Cengizhan Dağaşan kafayla ağlarla buluşturup farkı 3’e çıkarttı. Oyuncu değişiklikleri sonrasında toparlanma evresine geçen Samanlıspor’da Serdar Taşköprü’nün 73’teki golü umutlandırdı. Mücadelede dakikalar 90+4’te Hasan Yazıcı ile farkı 1’e indirse de Kaytazdere Belediyespor maçı 4-3 kazandı.