GÜNDEM

Genç Fenerbahçeliler Derneği, Kadınların Yüzünü Güldürdü

Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği, kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı güçlü bir mesaj vermek amacıyla şehirde dikkat çeken bir etkinlik düzenledi. Dernek üyeleri, sokak sokak dolaşarak kadınlara çiçek hediye etti ve şiddetle mücadelede toplumsal duyarlılığın önemini vurguladı.

Kadına yönelik yapılan şiddet, insanlığa ihanettir!

“Bütün dünya tek bir dille konuşsa, o da vicdan olsa” sloganıyla yapılan etkinlik, kadına yönelik şiddetin insanlık suçu olduğunu hatırlattı. Dernek, bu eylemiyle kadınların kendilerini yalnız hissetmemeleri gerektiğini ve toplumun her kesiminin onların yanında olduğunu göstermek istediklerini belirtti.

Etkinlik, Yalova halkı tarafından büyük bir ilgi gördü ve olumlu geri dönüşler aldı. Çiçeklerin bir sembol olduğunu vurgulayan dernek üyeleri, “Son günlerde ülkemizde yaşanan kadın ve çocuğa şiddet eylemlerine karşı şehrimizin sokaklarında kadınlarımızın bir nebze güven kazanması ve yüzlerinin gülümsemesi için Yalova Genç Fenerbahçeliler olarak onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Kadına yönelik yapılan şiddet, insanlığa ihanettir” diyerek, kadınlara moral vermeyi ve güven aşılamayı amaçladıklarını dile getirdi. Bu anlamlı hareket, Yalova’nın sokaklarında gülümseyen yüzler ve birlik beraberlik mesajları ile yankı buldu.