Yalova Basın Birliği Başkanı Erhan Erdoğan, Başkan Yardımcısı Kutsi Aksay, Genel Sekreter Asena Haberal, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıtkı Yıldız, Emre Can Kazmalı ve Recep Can, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, yerel basının sorunları, belediye çalışmaları ve iş birliği konuları ele alındı. Başkan Fazlaca, Yalova Basın Birliği heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Fazlaca,  “Yerel basının sorunlarını yakından takip ediyor ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Altınova Belediyesi olarak basınla iş birliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz” dedi. Başkan Fazlaca, “Altınova’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte basının desteği bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Yalova Basin Birligi Erhan Erdogan Ziyaret Baskan (3)‘İşbirliği Büyük Önem Taşıyor’

Yalova Basın Birliği Başkanı Erhan Erdoğan ise Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya misafirperverliği için teşekkür ederek, basının karşılaştığı zorlukları ve beklentileri dile getirdi. Erdoğan, “Yerel basın olarak amacımız, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek. Bu doğrultuda belediyelerle iş birliği yapmak bizim için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Yalova Basin Birligi Erhan Erdogan Ziyaret Baskan (1)-1YBB’den belde başkanlarına ziyaret

Yalova Basın Birliği Başkanı Erhan Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı ziyaretinin ardından Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Çitil Okulları Gezdi Başkan Çitil Okulları Gezdi

Kaynak: Haber Merkezi