“Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz” “Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz”

Çınarcık Belediyesi, ilçenin güzelleştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarına son hız da devam ederken aynı zamanda da ilçede yaşayan vatandaşlar için birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bunlardan biride ilçe de yaşayan kadınlar için “Hayatına Spor, Vücuduna Sağlık Katmak İçin Sen de Bize Katıl" adı altında yapılan sportif faaliyetler oldu. Belediye son gerçekleştirilen sportif faaliyetlerle ilgili olarak resmi sosyal medya hesabından kamuoyuna bilgilendirmede bulundu.

Yalova Cinarcık Belediye Kadin Sportif Faaliyet (2)“Hem spor yapma alışkanlığı kazandırıyor hem de sosyalleşmelerini sağlıyoruz”

“Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projesinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Çınarcık Belediyesi, “Belediyemizin kadınlara yönelik hayata geçirdiği “Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projesi kapsamında, pilates, step aerobik, zumba ve HIIT Cardio aktiviteleri düzenlendi. Kapalı spor salonunda gerçekleşen aktivitelerde, kadınlar spor yaparak keyif dolu anlar yaşadı. Bir spor eğitmenimizin koordinatörlüğünde gerçekleşen aktivitelerle, kadınlara hem spor yapma alışkanlığı kazandırıyor hem de onların sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Aktivitelerimiz ücretsiz olup, projeden yararlanmak isteyen kadınların, Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelip kayıt işlemlerini yapmaları gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Yalova Cinarcık Belediye Kadin Sportif Faaliyet (3)Yalova Cinarcık Belediye Kadin Sportif Faaliyet (1)

Kaynak: Haber Merkezi