Çiftlikköy’de Yeni Mezarlık Kapasitesi Artırılıyor Çiftlikköy’de Yeni Mezarlık Kapasitesi Artırılıyor

Çiftlikköy’de Kurban Bayramı dolayısıyla hazırlıklar tamamlandı. Çiftlikköy Belediyesi, Sultaniye Mahallesi’nde eski afet evleri bölgesinde yaklaşık 8 dönümlük alanı Kurban Satış ve Kesim Alanı olarak tahsis etti. Alanda aydınlatma, tuvalet, su ihtiyaçlarını gidermek için gerekli çalışmaları yapan ekipler, gerekli kontrol ve denetimleri de rutin olarak gerçekleştiriyor.

Yalova Ciftlikkoy Kurban Satis Kesim Alan Bayram Hazirlik (1)Bayrama kadar kurban satış ve kesim alanında yer tahsisi yapmak isteyenlerin Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Kaçak kurban kesimlerini önlemek için zabıta ekiplerimiz ilçe genelinde bayram boyunca denetimlerini yapacaklar. Belirlediğimiz kesim alanında da gerekli kontrol ve denetimleri gerçekleştiriyoruz” diye bilgi verdi.

Yalova Ciftlikkoy Kurban Satis Kesim Alan Bayram Hazirlik (3)Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bayram öncesinde durak temizlikleri, cadde ve sokak yıkamalarını gerçekleştiriyor. Ayrıca ulaştırma birimine bağlı belediye otobüsleri de bayramın ikinci gününden itibaren bayram sonuna kadar ücretsiz olarak yolcu taşımacılığı hizmeti verecek.

Yalova Ciftlikkoy Kurban Satis Kesim Alan Bayram Hazirlik (4)

Kaynak: Haber Bülten