SİYASET

Cem Karadağ’dan Duygusal Veda Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devreden CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Cem Karadağ, resmi sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Gençlik Kolları’nda değişim yaşanıyor. 2021 yılından itibaren CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı olarak ilimize başarılı çalışmalara imza atarak son gerçekleştirilen yerel seçimlerde CHP’nin Yalova’da zafere ulaşmasında pay sahibi olan ve CHP Yalova Belediye Meclisi Üyesi seçilen Cem Karadağ, görevini Şafak Sönmez’e devrediyor.

Gençlik Kolları Başkanlığı görevinin sonuna gelen Cem Karadağ, resmi sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaşarak birçok isme teşekkür etti.

“Birlikten güç doğduğunu her adımda hissettik”

Göreve geldiği günden beri yol arkadaşlarıyla birlikte elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Karadağ, “31 Mart yerel seçimlerinde, belediye başkanımız Mehmet Gürel önderliğinde memleketimizin kazandığı bir seçim gerçekleşti. Bu süreçte, gençlik örgütlerimizi temsilen belediye meclis üyesi olmanın gururunu yaşadım. Bu gururla birlikte, bugün itibarıyla büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi devrediyorum. Bu süreçte birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz, dertleştiğimiz, birlikte güldüğümüz, sorunlara çözüm aradığımız tüm dostlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  Görev süresi boyunca gençlerin sesi olmak, dertlerini, umutlarını ve geleceğe dair beklentilerini gündeme taşımak için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Karadağ, “Hep birlikte birçok projeye imza attık; gençlerin daha aktif, daha katılımcı bir siyasetin parçası olması için çalıştık. Ve en önemlisi, hiçbir zaman yalnız olmadığımızı, birlikten güç doğduğunu her adımda hissettik” dedi.

“İl Başkanım Erdem Doğancı’ya ve manevi babam Vefa Salman’a teşekkür ediyorum”

Gençlik Kolları Başkanlığı’na vedasının bayrak değişimi olduğunu vurgulayan Karadağ, “Şimdi bu bayrağı daha ileriye taşıyacak genç arkadaşım kardeşim Şafak Sönmez’e devrediyorum. Onların da bu görevi layıkıyla yürüteceklerine, CHP’nin gençlik hareketini daha da ileriye taşıyacaklarına inancım tam. Bana her daim destek olan, yanımda duran ve yol arkadaşlığı yapan ağabeylik yapan il başkanım Erdem Doğancı’ya önceki dönem belediye başkanımız manevi babam her zaman fikirleriyle yol gösteren Vefa Salman’a ve partimizin tüm yöneticilerine ve en büyük teşekkürü de bu partinin bayrağını direklere asmaktan çekinmeyen, CHP’nin yan gücü değil öz gücü olan gençlik kolları örgütümüze teşekkürlerimi sunarım. Unutmayalım ki, biz gençler bu ülkenin aydınlık geleceğiyiz ve mücadelemiz her zaman devam edecek! Birlikte başardık, birlikte daha da güçlüyüz” diyerek sözlerine son verdi.