2024-2025 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta temsil edecek olan Yalovaspor transfer şovuna devam ediyor. Aytaç Yaka yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Yeşil Kırmızılılarda başkan Ali Yavru, golcü oyuncu Çağrı Gülcü ve tecrübeli defans Hayrullah Çelik’le görüşüp el sıkıştı.

TFF Kadınlar 3. Ligi ve altyapı liglerinde de mücadele etmeye hazırlanan Yalovaspor’da yönetim gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Ligi’nde birbirinden güçlü rakiplere karşı şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor iki ismi daha kadrosuna kattı. Geçen sezonu Yiğitcan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da tamamlayan forvet Çağrı Gülcü ile Didim Belediye Saygın Yapı Spor’da ter döken Hayrullah Çelik yeni sezonda Yeşil Kırmızılı ekibimizin başarısı için ter dökecek.

Çağrı Gülcü Kimdir?

1995 Torbalı doğumlu Çağrı Gülcü futbola 2008 yılında Aliağa Futbol A.Ş.’de başladı. Ardından TFF 2. Lig ekiplerinden Altay’a geçiş yaptı. Başarılı golcünün sonraki durağı Bursaspor olurken, Yeşil Bursa A.Ş.’de profesyonelliğe adım attı. Profesyonel olarak Karacabey Belediye Spor A.Ş., Turgutluspor, Silivrspor, Manisaspor ve Başkent Şafakspor FK’da oynadı. Futbola başladığı kulüp olan Aliağa Futbol A.Ş.’de amatöre dönüş yaparken geçen sezonu Yiğitcan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da noktaladı. Akademi Ligi’nde U15, U16, U18 kategorilerinde Elit Akademi Ligi’nde ise U18 ve U19’da ve U21 Liginde toplam 121 maçta mücadele etti. Türkiye Kupası’nda 6 kez, TFF 3. Liginde ise 187 maçta boy gösterip 5 gol kaydetti. Bölgesel Amatör Liginde ise 19 maçta oynadı. U15, U16 ve U17 Milli takımlarının formalarını ise sırtına tam 10 kez geçirdi. 

Hayrullah Çelik Kimdir?

1989 Kırcaali doğumlu olan Hayrullah Çelik futbola 2006 yılında Buca Geliştirme Spor’da adım attı. Ardından yurtdışına çıkan tecrübeli isim 2012 yılında Menemenspor’la sözleşme imzalayarak yurda döndü.

Profesyonel kariyerini Aydınspor 1923, Haçka Spor, Altay, Esenler Erokspor, Turgutluspor, Fethiyespor, Kuşadasıspor’la sürdürdü. Aliağa Futbol A.Ş. ile amatöre dönüş yaparken geçen sezon Didim Belediye Saygın Yapı Spor’da top koşturdu. Türkiye Kupası’nda 7 kez forma giyen Hayrullah, TFF 3. Liginde 155 maçta 6 gol atma başarısı gösterdi. TFF 2. Liginde ise 22 maçta oynadı. Bölgesel Amatör Ligi’nde 40 karşılaşmada oynarken 1 gol attı.

Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Yalova Bolgesel Amator Lig Transferler (2)

Kaynak: Haber Merkezi