Yalova Basketbol Super Lig Bls Mac (1)Yeni sezonun açılış müsabakasında 4 Ekim Cuma günü Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile Mersin Spor karşı karşıya gelecek. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak.

5 Ekim Cumartesi günü 15:30’da Manisa Basket-Bursaspor Basketbol, 18:00’da Türk Telekom-Galatasaray, 20:30’da TOFAŞ-Beşiktaş Fibabanka, 6 Ekim Pazar 13:00’da Bahçeşehir Koleji-Karşıyaka, Aliağa Petkimspor-Darüşşafaka Lassa, 18:00’da Anadolu Efes-Yalovaspor Basketbol ve 20:30’da Fenerbahçe Beko-Onvo Büyükçekmece Basketbol karşılaşmaları oynanacak.

“DyDo Drinco Türkiye BSL’ye Sponsor Oldu”

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile DyDo Drinco Türkiye arasında imzalanan anlaşmayla DyDo Drinco Türkiye gazlı içecek markaları Cola Turka, Çamlıca, Maltana ve Joozy; Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsorları arasında yerlerini aldı. İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, DyDo Drinco Türkiye CFO’su Çağlar Bakaç, TBF ve DyDo Drinco Türkiye yöneticileri ile basın mensuplarının katılımıyla Basketbol Gelişim Merkezi Milli Takımlar Salonu’nda organize edildi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Basketbol Gelişim Merkezi'ne hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Dün burada, Borusan Next markasıyla önemli bir iş birliğine imza atmıştık. Bugün ise içecek sektörünün öncü firmalarından DyDo Drinco ile Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Resmi Sponsorluk anlaşması için bir aradayız. Son yıllarda, markaları basketbol ile buluşturma noktasında büyük bir mesafe kat ettik ve sponsorlarımızın sayısındaki artış bizim için gurur verici bir gelişme oldu.
Basketbolun, toplumları nasıl bir araya getirdiğine ve sınırları aşan bir tutkuya dönüştüğüne hep birlikte şahit oluyoruz. Bu tür iş birlikleri, basketbolun sadece sportif bir etkinlik olmadığını, aynı zamanda ekonomik ve toplumsal etkiler yarattığını da gözler önüne seriyor. Basketbol, gençlerimize ilham kaynağı olurken, markalar için de vazgeçilmez bir iletişim aracı haline gelmiş durumda.
Sektöründe öncü markalarla gerçekleştirdiğimiz bu iş birlikleri bize güç veriyor. DyDo Drinco Türkiye ile Türkiye Basketbol Federasyonu arasındaki bu iş birliği, kulüplerimize önemli kaynaklar sağlarken, sponsorumuzun da markasıyla ligimizde yer alma fırsatını elde etmesini sağlayacak. Bu stratejik ortaklıklar, hem kulüplerimize hem de Türk basketboluna uzun vadede değerli katkılar sunacak. DyDo Drinco Türkiye'nin yenilikçi yaklaşımları ve dikkat çeken hamleleriyle ligimizin bir araya gelmesi, bizler için büyük bir heyecan kaynağı. Avrupa’nın en prestijli liglerinden biri olarak gösterilen Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne, 2024-2025 sezonunda katılan Yalova Spor Basketbol ve Mersin Spor’a hoş geldiniz diyor, Avrupa’da mücadele edecek 11 temsilcimize ve ligde yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen DyDo Drinco Türkiye'nin yönetim kuruluna ve tüm katkı sağlayanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Yalovaspor Parkeye İniyor Yalovaspor Parkeye İniyor

DyDo Drinco Türkiye CFO’su Çağlar Bakaç: “DyDo Drinco Türkiye olarak, her daim topluma ve spor dünyasına katkıda bulunmayı amaçlıyor, sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Markalarımız Cola Turka, Çamlıca, Maltana ve Joozy özelinde, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 2024-2025 sezonu boyunca geçerli olacak bir sponsorluk anlaşmasına imza atmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.  Bu anlaşmanın tüm taraflara ve basketbol severlere hayırlı olmasını diliyorum" diye ekledi.

Editör: Arda Yavuz