SİYASET

Becan; Milletimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 30 Temmuz Salı Günü itibariyle tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarına yeni dönem itibariyle devam edeceklerini söyledi.

Daha önce 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tatile girmesi planlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi, yoğun gündem nedeniyle çalışmalarına devam etti. Meclis son olarak büyük tartışmalara neden olan sokak hayvanları ile ilgili 17 maddelik teklifi görüştü ve AK Parti’nin oylarıyla yasalaştı. Görüşülen bu konun ardından TBMM, 30 Temmuz Salı günü itibariyle tatile girdi. Vekiller, 1 Ekim Salı gününe kadar tatillerini gerçekleştirerek yoğun geçen yasama yılının ardından dinlenme fırsatı bulacak.

Mecliste görülen sokak hayvanları yasasının ardından kapalı bir grup toplantısı gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partili vekillerde tatile çıktılar. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Yeni yasama döneminde halkımızın sesi olmaya, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı mücadele edip; Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.