Başkan Yele Zabıtalar İçin Pasta Kesti! Başkan Yele Zabıtalar İçin Pasta Kesti!

Aşure günü dolayısıyla 23 Nisan Meydanı’nda kurulan standta Çiftlikköy Belediyesi tarafından kurulan standta vatandaşlara 2 Bin aşure ikram edildi. Başkan Yele’nin ve Belediye Başkan Vekili Nilüfer Dilek’in yanı sıra CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin de katılarak aşure dağıttığı etkinliğe Çiftlikköylüler yoğun ilgi gösterdi.
Aşurenin, paylaşma ve hoşgörünün evrensel bir sembolü ve ortak bir kültürel miras olduğunu ifade eden Başkan Yele, “Bereketin ve paylaşmanın simgesi olan Aşure Günü, yardımlaşmanın, dayanışmanın, bir ve beraber olmanın önemini bizlere hatırlatan bir gün. Her yıl büyük tencerelerde pişirilen aşure, komşulara dağıtılarak bu geleneğin yaşatılmasına katkı veriliyor. Biz de Çiftlikköy Belediyesi olarak aşure gününde vatandaşlarımızla bir arada olmanın, paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz. İkramlarımız makbul, tadılan aşureler şifa olsun” dedi.
Yalova Ciftlikkoy Muharem Ay Asure Dagitim (5)Yalova Ciftlikkoy Muharem Ay Asure Dagitim (2)Yalova Ciftlikkoy Muharem Ay Asure Dagitim (3)Yalova Ciftlikkoy Muharem Ay Asure Dagitim (4)

Kaynak: Haber Bülten